NOVOST NA TRGOVINSKIH POLICAH – KISLO TESTO FALA

Objavljeno 29.03.2018. od Fala Slonček
Oznake: Fala Sloncek,

Fala je blagovna znamka, ki pekom in ljubiteljem kvašenega peciva ter kruha že desetletja predstavlja nepogrešljivo sestavino pri peki kvašenih dobrot značilnega okusa in arome. Predvsem v zadnjem času pa se poleg kvasa pri domači peki uporablja tudi kislo testo, pogosto poimenovan droži: mešanica vode in moke, v kateri se razmnožuje veliko število bakterij in kvasovk.

Vendar pa je priprava in hranjenje kislega testa doma zelo zamuden, občutljiv in dolgotrajen proces, ki terja vztrajnost, peka z doma pripravljenim kislim testom pa zahteva veliko časa, natančnosti in predanosti. Zato je to ovira za vse tiste, ki zaradi časovne obremenjenosti in omenjenih zahtev obupajo preden sploh zares izkusijo prednosti uporabe kislega testa.

Prav zato smo se odločili na trg ponuditi naravno suho kislo testo Fala, izdelek, ki se ponaša z vsemi prednostmi doma narejenega kislega testa – aromatičnostjo in izboljšanim okusom ter podaljšano svežino kvašenih dobrot, njegova uporaba pa je veliko bolj enostavna – le zamešamo ga v običajno kvašeno testo za kruh, pico, slano ali sladko kvašeno pecivo.

 

Enostavna rešitev za bogatejši okus, aromo in podaljšano svežino vaših kvašenih dobrot!

 

 

Povezano

Komentarji

 • sonja-repnik

  Pozdravljeni !
  Danes prvič pekla kruh iz vašega kislega testa kruh je zelo dober. Lp

  • Fala Slonček

   O super Sonja! Sem res vesel, da si uspela poskusit moj novi izdelek in predvsem, da ti je kruhek uspel. Hvala, da sem lahko sodeloval pri tvojem ustvarjalnem procesu. Moj navdih ste vedno vi pekarice in peki, ki se dobrosrčno rokujete s kvašenim testom. Zato sem še toliko bolj navdušen, ko vidim, da je naša ideja padla na plodna tla.

   Naj vzhaja! 😉
   Tvoj Slonček Fala

Dodaj odgovor

Peka kruha je preprosta!
Želim prejemati pismo Fala Slončka