FINALISTI natečaja Mojaster potice _ Fala kraljice 2018

 

Iskrena hvala moji dragi prijatelji za vaše prijave k sodelovanju v natečaju “Mojster potice – Fala kraljice”. Koliko mojstrov in mojstric je med nami, koliko ljubezni do peke in koliko talentov, ki ohranjate to čudovito slovensko tradicijo. Vsakemu med vami želim še enkrat izreči: “Hvala za vašo ljubezen do peke in hvala, ker tudi s tem, ko delite svoje fotke in recepte, delite svoje znanje”.

 

 

Komisiji ste dali težko nalogo, ki je po svojih najboljših močeh izbrala deset finalistov (finalisti so navedeni po abecednem redu):

Antonija Plešec, kokosova v čokoladnem testu
Carmen Šlibar, makova potica
Danica Porekar, orehova potica
Klavdija Simler, rožičeva potica
Marija Vozlič, potica z bučnimi semeni,
Mateja Pivk, lešnikova potica
Nada Lunder, pehtranova potica
Petra Polenek, potratna potica
Roberta Kogovšek, potratna potica
Žiga Borštner, korenčkova potica.

 

Fotografija osebe Fala Slonček.    

 

Prisrčne čestitke vsem finalistom!

Finaliste vabim na zaključni dogodek v soboto, 7.4.2017 v gostilno Livada v Ljubljani, kjer bomo skupaj izbrali Kraljico vseh potic in Potratno kraljico. Vse finaliste prosim, da kot je že v navadi, na zaključni dogodek prinesejo svojo potico, ki jo bo ocenila strokovna komisija (prof.dr. Janez Bogataj, prof. mag. Marlena Skvarča in mag. Mirjam Kavčič), v ocenjevanju pa boste sodelovali tudi vi finalisti in izbrali svojo kraljico potic.

   

 

Povezano

Komentarji

Želim prejemati pismo Fala Slončka

Spletno mesto https://kruhinpotica.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in spletne storitve, analize uporabe in registracije . Več o piškotkih Ne dovolim Dovolim