Prav posebna nagradna igra_ Sončnice z dobrim namenom

Objavljeno 29.08.2018. od Fala Sloncek

 

Tokrat dobrodelna. Vsako vašo fotko bom namreč nagradil z 10 €, ki jih bom podaril v dobrodelni namen. Vendar nagrajujem samo prav posebne fotke – sončnice. Saj veste, da je vaše ustvarjanje vedno moj navdih. In tokrat so me vaše sončnice tako navdušile, da si mislim, kako čudovit razlog za peko sončnic. In to prav v mesecu, ko tako lepo cvetijo.

 

Fotografija osebe Fala Slonček.

 

Vsi, ki mi boste do konca avgusta poslali fotko svoje sončnice iz kvašenega testa na Faceook Fala Slonček, boste tako skupaj z mano dobrodelni. Vaša fotka bo namreč vredna 10 €, ki jih bom podaril Društvu Sonček.

 

 

Marija Golobič je tako nevede odprla to dobrodelno akcijo in s svojima dvema sončnicama prispevala prvih 20 €. Boš ti drugi? A četudi boš zadnji, bo tvoj prispevek enako dragocen. Zato nikar ne odlašaj in se mi pridruži – fotke pričakujem in zbiram do zadnjega avgusta. Se že veselim tvoje fotke sončnice, ki še posebej lepo diši – po dobrem testu, po dobri volji, dobrih prijateljih in dobrih namenih.

 

Fotografija osebe Fala Slonček.

foto: Jožica Ostroznik

 

Bi se tudi ti preizkusil v peki sončnic pa ne veš kje začeti. Super recept s podrobnim prikazom postopka najdeš na spodnji povezavi:

Sončnica

 

Naj vzhaja!

 

 

Povezano

Komentarji

Peka kruha je preprosta!
Želim prejemati pismo Fala Slončka

Spletno mesto https://kruhinpotica.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in spletne storitve, analize uporabe in registracije . Več o piškotkih Ne dovolim Dovolim