Fala Slonček vabi na natečaj v peki kruha Naj Fala kruh 2023

05. september 2023

Peka kruha ima na Slovenskem bogato tradicijo, zato ne preseneča, da imamo pri nas veliko ljubiteljskih pekov, strast do peke kruha pa se v marsikateri družini prenaša iz roda v rod. Če si tudi ti eden oz. ena izmed tistih, ki uživajo v peki kruha, radi preizkušajo nove recepte ali pa se zgolj držijo tistega »zmagovalnega«, te Fala Slonček vabi, da se mu pridružiš na natečaju v peki kruha NAJ FALA KRUH 2023. Izbirali bomo najboljše kruhe v treh kategorijah: beli kruh, mešani kruh in kruh iz posebnih mok. Zmagovalce čakajo lepe nagrade.
Na natečaj se lahko prijaviš do 9. oktobra, tako da pošlješ recept svojega kruha ter svoje ime, priimek ter naslov/elektronski naslov na fala.sloncek@gmail.com, Facebook stran Fala Slonček ali po pošti na Fala Slonček, Obrtniška ulica 6f, 1370 Logatec. Vsi sodelujoči boste vabljeni, da svoje pekovske mojstrovine prinesete na ocenjevanje in razstavo kruhov, ki bo v soboto, 14. oktobra, v Ljubljani. V prijetni družbi ostalih ljubiteljskih pekov si boste lahko izmenjali drobne skrivnosti domače peke ter se udeležili zabavnega programa z razglasitvijo zmagovalcev.
Vabljeni k peki in sodelovanju, Fala Slonček že čaka na vaše recepte!

 


Splošni pogoji za sodelovanje:

SPLOŠNE DOLOČBE
1. Člen
Organizator tekmovanja je podjetje Lesaffre Slovenija d.o.o., Obrtniška 6f, 1370 Logatec (v nadaljevanju organizator).

POGOJI SODELOVANJA
2. Člen
Tekmuje lahko vsaka polnoletna oseba s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje na tekmovanju predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.
Na tekmovanju ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Lesaffre Slovenija d.o.o. ali njihovi najožji družinski člani.

PRAVILA TEKMOVANJA
3. Člen
Sodelujoči se prijavi tako, da pošlje do 9. oktobra 2023 do polnoči na sedež podjetja po navadni pošti (Lesaffre Slovenija d.o.o., Obrtniška 6f, Logatec), po elektronski pošti na fala.sloncek@gmail.com ali na Facebook stran Fala Slonček recept in naziv svojega kruha s svojimi podatki (ime, priimek, naslov ali e-naslov). Fotografija kruha pri prijavi ni potrebna.
Pogoj je uporaba kvasa FALA kot ena od sestavin v recepturi, zaželena je tudi uporaba kislega testa FALA. V receptu morajo biti navedene točne sestavine (točna količina oziroma teža sestavin).
Posameznik lahko tekmuje v kateri koli od naslednji kategorij: beli kruh, mešani kruh ali kruh posebnih vrst, podeljena bo tudi nagrada za najboljši kruh po izboru občinstva. Posameznik lahko sodeluje z več recepti in v več kategorijah.
Vsi sodelujoči bodo povabljeni (pisno) na dogodek oziroma tekmovanje, ki bo potekalo v soboto, 14. oktobra v Ljubljani, restavracija DiVino v BTC City Ljubljana. Na dogodek bodo sodelujoči prinesli svoj kruh, za katerega so ob prijavi oddali recept. Potekalo bo ocenjevanje in nato družabni del dogodka z razglasitvijo zmagovalcev.
Kruhe bo ocenjevala 4-članska strokovna komisija.
NAGRADE
4. Člen
Predviden nagradni sklad:
• vsi sodelujoči bodo prejeli priznanje in praktično darilo Fala Slončka,
• zmagovalec iz vsake kategorije bo prejel glavno nagrado (denarni bon v višini 150 € in paket praktičnih nagrad) in naziv Naj FALA kruh v vsaki od kategorij,
• podeljena bo tudi nagrada (denarni bon v višini 150 €), zmagovalki/zmagovalcu s strani občinstva/obiskovalcev (za najboljši kruh s strani občinstva),
• skupno bodo torej podeljeni štiri nazivi in štiri glavne nagrade.
Nagrade ni možno zamenjati za drugo vrsto nagrade, izplačljive v gotovini ali prenosljive na tretjo osebo.
Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini, ki jo za nagrajence poravna organizator.
Za prevzem nagrade mora zmagovalec predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja in davčno številko.

VAROVANJE INFORMACIJ IN OSEBNIH PODATKOV
5. Člen
Organizator Lesaffre Slovenija d.o.o. kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje zasebnost udeležencev in se zavezuje, da bo z osebnimi podatki, pridobljenimi tekom nagradne igre, ravnal skrbno in jih varoval ter obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov, sprejetim pri organizatorju.
Sodelujoči se strinja, da organizator objavi ime in priimek tekmovalcev ter slike sodelujočih in njihovih kruhov na svojih spletnih straneh in družabnih omrežjih (Facebook, Kruhinpotica.com, Instagram) in v drugih medijih za potrebe komuniciranja in promoviranja blagovne znamke FALA. Sodelujoči prav tako dovolijo, da se njihovi podatki določen čas po koncu nagradne igre hranijo pri organizatorju nagradne igre.

Za dodatne informacije o nagradni igri lahko pišete na elektronski naslov: vodja marketinga Neža Jus, n.jus@lesaffre.com ali na fala.sloncek@gmail.com.


Logatec, 31. 8. 2023
Lesaffre Slovenija d.o.o.

Naj Fala Kruh 2023
0