O nas

Kdo je Fala Slonček

Kdo je Fala Slonček

Sem Fala slonček in najrajši na svetu napihujem mehurčke v mehko testo ter z navdušenjem opazujem, kako v vaših rokah nastajajo pekovske mojstrovine. Veselje, ki ga prinaša dotik s kvašenim testom, želim deliti in veščino rokovanja s kvašenim testom približati čim večjemu krogu ljudi, zato sem oblikoval spletno stran Kruhinpotica.com, ki je namenjena tako tistim, ki ste nevešči peke s kvasom kot tudi tistim, ki ste pravi pekovski mojstri.

Za vas se trudim

Za vas se trudim kreirati nove recepte, odkrivati male skrivnosti čarobnega sveta kvašenega peciva, poiskati odgovore na vaša vprašanja in najti ideje za vsakodnevne obroke, praznike ali slavnostne pogostitve. Obenem pa vas vabim, da z menoj delite svoja mnenja, izkušnje, recepte in fotografije. Da bi vas razveseljeval z vedno novimi in aktualnimi vsebinami, se z menoj trudijo sodelavci podjetja Lesaffre Slovenija d.o.o.

Kdo smo

Kontakt

Lastnik spletne strani: Lesaffre Slovenija d.o.o., Obrtniška ulic 6f, 1370 Logatec
Izdelava in vzdrževanje spletne strani: 4WEB d.o.o.
Strokovni nasveti in recepti Fala slončka: Lesaffre Slovenija d.o.o.

Se vam je porodila nova ideja, ki bi mi jo radi zaupali, ste med brskanjem po spletni strani naleteli na težave, bi mi le želeli sporočiti kritiko ali celo pohvalo? Na voljo sem, da mi kadar koli pišete na info.si@lesaffre.com in z veseljem ti bom skupaj s svojimi sodelavci pomagal in odgovoril na vaše sporočilo.

0