Naj FALA kruh 2019

02. september 2019

Eden izmed najlepših vonjev je gotovo vonj po sveže pečenem kruhu. Vonj, ob katerem se ti pocedijo sline, in te preplavijo številni lepi spomini. Kdo pa pri vas doma peče najboljši kruh? Si to morda ti? Potem te Fala Slonček vabi, da se udeležiš natečaja NAJ FALA KRUH 2019, kjer bomo izbirali najboljši kruh v treh kategorijah: beli kruh, mešani kruh in kruh iz posebnih mok. Zmagovalce čakajo bogate nagrade, njihov kruh pa bo dobil laskavi naziv NAJ FALA KRUH 2019. Prijaviš se lahko do 7. oktobra, tako da pošlješ recept svojega kruha ter svoje ime, priimek ter naslov/elektronski naslov na fala.sloncek@gmail.com, Facebook stran Fala Slonček ali po pošti na Fala Slonček, Obrtniška ulica 6f, 1370 Logatec. Vsi sodelujoči boste vabljeni, da svoj kruh prinesete tudi na ocenjevanje in na razstavo kruhov, ki bo v soboto, 12. oktobra, v Ljubljani. Lepo vabljeni k sodelovanju. Fala Slonček že nestrpno čaka na vaše recepte in se veseli pokušine izvrstnih kruhov izpod vaših rok.


DSC_2281cklub_Fala_03_18_Psenicni kruh z rozicevo moko in makom_Fala Kislo Testo 1

Splošni pogoji za sodelovanje:

SPLOŠNE DOLOČBE

  1. Člen
Organizator tekmovanja je podjetje Lesaffre Slovenija d.o.o., Obrtniška 6f, 1370 Logatec (v nadaljevanju organizator).

POGOJI SODELOVANJA


  1. Člen

Tekmuje lahko vsaka polnoletna oseba s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje na tekmovanju predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

Na tekmovanju ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Lesaffre Slovenija d.o.o. ali njihovi najožji družinski člani.

PRAVILA TEKMOVANJA


  1. Člen

Sodelujoči se prijavi tako, da pošlje do 7. oktobra 2019 do polnoči na sedež podjetja po navadni pošti (Lesaffre Slovenija d.o.o., Obrtniška 6f, Logatec) , po elektronski pošti na fala.sloncek@gmail.com ali na Facebook stran Fala Slonček recept svojega kruha s svojimi podatki (ime, priimek, naslov ali e-naslov).

Pogoj je uporaba kvasa FALA kot ena od sestavin v recepturi. V receptu morajo biti navedene točne sestavine (točna količina oziroma teža sestavin).

Posameznik lahko tekmuje v kateri koli od naslednji kategorij: beli kruh, mešani kruh ali kruh iz posebnih mok. Posameznik lahko sodeluje z več recepti in v več kategorijah.

Vsi sodelujoči bodo povabljeni (pisno) na dogodek oziroma tekmovanje, ki bo potekalo v soboto, 12. oktobra v Ljubljani, restavracija DiVino v BTC City Ljubljana. Na dogodek bodo sodelujoči prinesli svoj kruh, za katerega so ob prijavi oddali recept. Potekalo bo ocenjevanje in nato družabni del dogodka z razglasitvijo zmagovalcev.


Naj Fala Kruh 2019_napovedNaj Fala Kruh 2018_drobtinice_51Naj Fala Kruh 2018_ocenjevanje kruha_23

NAGRADE

  1. Člen
Predviden nagradni sklad:
  • vsi sodelujoči bodo prejeli priznanje in praktično darilo Fala Slončka,
  • zmagovalec iz vsake kategorije bo prejel glavno nagrado (denarni bon v višini 150 € in paket praktičnih nagrad) in naziv Naj FALA kruh v vsake kategorije,
  • kruhe bo ocenjevala 4-članska strokovna komisija:
    • dva člana s strani organizatorja in
    • dva zunanja člana: strokovnjak s področja pekarstva in predstavnik medijev,
  • podeljena bo tudi nagrada, denarni bon v višini 150 €, zmagovalki/zmagovalcu s strani občinstva/obiskovalcev (za najboljši kruh s strani občinstva),
  • skupno bodo torej podeljeni štiri nazivi in štiri glavne nagrade.
Nagrade ni možno zamenjati za drugo vrsto nagrade, izplačljive v gotovini ali prenosljive na tretjo osebo.

Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini, ki jo za nagrajence poravna organizator.

Za prevzem nagrade mora zmagovalec predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja in davčno številko.

VAROVANJE INFORMACIJ IN OSEBNIH PODATKOV 


  1. Člen

Organizator Lesaffre Slovenija d.o.o. kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje zasebnost udeležencev in se zavezuje, da bo z osebnimi podatki, pridobljenimi tekom nagradne igre, ravnal skrbno in jih varoval ter obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov, sprejetim pri organizatorju.

Sodelujoči se strinja, da organizator objavi ime in priimek tekmovalcev ter slike sodelujočih in njihovih kruhov na svojih spletnih straneh in družabnih omrežjih (Facebook, Kruhinpotica.com, Instagram) in v drugih medijih za potrebe komuniciranja in promoviranja blagovne znamke FALA. Sodelujoči prav tako dovolijo, da se njihovi podatki določen čas po koncu nagradne igre hranijo pri organizatorju nagradne igre.

Za dodatne informacije o nagradni igri lahko pišete na elektronski naslov: n.jus@lesaffre.com ali na fala.sloncek@gmail.com.

Logatec, 1. 9. 2019

Lesaffre Slovenija d.o.o.

klub_Fala_03_18_
0