Naj Fala Kruh 2022: Fala Slonček vabi k peki kruha

31. avgust 2022

Ljubitelji peke kruha se že nekaj let zapored z veseljem udeležujejo natečaja NAJ FALA KRUH, kamor prinesejo svoje pekovske mojstrovine in si med sabo izmenjajo tudi drobne skrivnosti, ki naredijo kruh iz domače peči ali pečice še boljši. Tako bo tudi letos, ko bomo ponovno izbirali najboljši kruh v treh kategorijah – pšenični kruh, mešani kruh in kruh posebnih vrst. Še je čas, da izpopolnite svoj zmagovalni recept in se potegujete za naziv Naj Fala kruh 2022.

Na natečaj se lahko prijavite do 10. oktobra, in sicer tako, da pošljete recept svojega kruha ter svoje ime, priimek ter naslov/elektronski naslov na fala.sloncek@gmail.com. Tiste, ki se boste na natečaj prijavili do 25. septembra, čaka lepa nagrada. Vse sodelujoče na natečaju toplo vabimo tudi na končni izbor najboljših kruhov, ki bo v soboto, 15. oktobra, v Ljubljani. Ta dan vsi prijavljeni prinesete svoj kruh na razstavo in na ocenjevanje ter se v prijetni družbi ostalih ljubiteljskih pekov udeležite zabavnega programa z razglasitvijo zmagovalcev.

Fala Slonček se že veseli vaših receptov!

 


Splošni pogoji za sodelovanje:

SPLOŠNE DOLOČBE
1. Člen
Organizator tekmovanja je podjetje Lesaffre Slovenija d.o.o., Obrtniška 6f, 1370 Logatec (v nadaljevanju organizator).

POGOJI SODELOVANJA
2. Člen
Tekmuje lahko vsaka polnoletna oseba s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje na tekmovanju predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.
Na tekmovanju ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Lesaffre Slovenija d.o.o. ali njihovi najožji družinski člani.

PRAVILA TEKMOVANJA
3. Člen
Sodelujoči se prijavi tako, da pošlje do 10. oktobra 2022 do polnoči na sedež podjetja po navadni pošti (Lesaffre Slovenija d.o.o., Obrtniška 6f, Logatec), po elektronski pošti na fala.sloncek@gmail.com ali na Facebook stran Fala Slonček recept in naziv svojega kruha s svojimi podatki (ime, priimek, naslov ali e-naslov).
Pogoj je uporaba kvasa FALA kot ena od sestavin v recepturi, zaželena je tudi uporaba kislega testa FALA. V receptu morajo biti navedene točne sestavine (točna količina oziroma teža sestavin).
Posameznik lahko tekmuje v kateri koli od naslednji kategorij: beli kruh, mešani kruh ali kruh posebnih vrst, podeljena bo tudi nagrada za najboljši kruh po izboru občinstva. Posameznik lahko sodeluje z več recepti in v več kategorijah.
Vsi sodelujoči bodo povabljeni (pisno) na dogodek oziroma tekmovanje, ki bo potekalo v soboto, 15. oktobra v Ljubljani, restavracija DiVino v BTC City Ljubljana. Na dogodek bodo sodelujoči prinesli svoj kruh, za katerega so ob prijavi oddali recept. Potekalo bo ocenjevanje in nato družabni del dogodka z razglasitvijo zmagovalcev.
Kruhe bo ocenjevala 4-članska strokovna komisija:
• dva člana s strani organizatorja in
• dva zunanja člana

NAGRADE
4. Člen
Predviden nagradni sklad:
• vsi sodelujoči bodo prejeli priznanje in praktično darilo Fala Slončka,
• zmagovalec iz vsake kategorije bo prejel glavno nagrado (denarni bon v višini 150 € in paket praktičnih nagrad) in naziv Naj FALA kruh v vsaki od kategorij,
• podeljena bo tudi nagrada (denarni bon v višini 150 €), zmagovalki/zmagovalcu s strani občinstva/obiskovalcev (za najboljši kruh s strani občinstva),
• skupno bodo torej podeljeni štiri nazivi in štiri glavne nagrade.
Nagrade ni možno zamenjati za drugo vrsto nagrade, izplačljive v gotovini ali prenosljive na tretjo osebo.
Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini, ki jo za nagrajence poravna organizator.
Za prevzem nagrade mora zmagovalec predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja in davčno številko.

VAROVANJE INFORMACIJ IN OSEBNIH PODATKOV
5. Člen
Organizator Lesaffre Slovenija d.o.o. kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje zasebnost udeležencev in se zavezuje, da bo z osebnimi podatki, pridobljenimi tekom nagradne igre, ravnal skrbno in jih varoval ter obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov, sprejetim pri organizatorju.
Sodelujoči se strinja, da organizator objavi ime in priimek tekmovalcev ter slike sodelujočih in njihovih kruhov na svojih spletnih straneh in družabnih omrežjih (Facebook, Kruhinpotica.com, Instagram) in v drugih medijih za potrebe komuniciranja in promoviranja blagovne znamke FALA. Sodelujoči prav tako dovolijo, da se njihovi podatki določen čas po koncu nagradne igre hranijo pri organizatorju nagradne igre.

Za dodatne informacije o nagradni igri lahko pišete na elektronski naslov: vodja marketinga Neža Jus, n.jus@lesaffre.com ali na fala.sloncek@gmail.com.


Logatec, 31. 8. 2022
Lesaffre Slovenija d.o.o.

Naj Fala Kruh 2022
0