Natečaj mojster potice – FALA kraljice 2018

15. marec 2018Leto je ponovno prehodilo svojo krožno pot in tudi tokrat bo potrkalo na vrata srca vseh pekaric in pekov. Peka potice je eden tistih izzivov, kjer se zatrese roka še tako izkušeni gospodinji, je ognjini krst, ko se začetnik prelevi v pekarskega mojstra in je vedno znova vir navdiha raziskovalcem dobrega okusa.

Če se tudi ti rad/a spoprimež z izzivi? Se ti zdi da je končno prišel čas, da tudi pri tebi doma zadiši po potici? Mogoče se v tvoji potici skriva simfonija okusov, ki jo nisi okusil/la še nikjer? Ne glede na povod, vas Slonče Fala tudi letos vabim na tradicionalni izbor MOJSTER POTICA-FALA KRALJICA 2018.

Deli z nami svoj odličen recept za potico, pridruži se živahni skupini pekarskih navdušencev, ki radi izmenjujemo svoje izkušnje in se potopi v svet tradicionalne peke slovenske kraljice med sladicami.  Vabljeni tudi v živo na finalni izbor Mojstra potice_Fala kraljice 2018.

Več o natečaju si lahko preberete spodaj:

Splošni pogoji za sodelovanje v natečaju MOJSTER POTICE – FALA KRALJICE

SPLOŠNE DOLOČBE

  1. Člen
Organizator dogodka je podjetje Bonopan d. o. o., Obrtniška 6f, 1370 Logatec (v nadaljevanju organizator) v imenu blagovne znamke FALA.

Organizator dogodka bo poskrbel za:

–  pošteno in nepristransko ocenjevanje sodelujočih v natečaju,

– primeren prostor, kjer se bo odvijal zaključni izbor in podelitev častnega naziva in nagrad,

– za nagrade nagradnega sklada natečaja.

POGOJI SODELOVANJA


  1. Člen

Pogoj prijave na natečaj:

– je sodelovanje na facebook strani Fala slončka z objavo recepta in fotografije potice,

– uporaba kvasa FALA kot eno od sestavin v recepturi,

– sodelujoči mora potico speči sam (brez tuje pomoči),

– posredovane fotografije morajo biti last avtorja.

Kakovost fotografije nima vpliva na končno oceno komisije, v kolikor je na osnovi te mogoče verodostojno oceniti kakovost potice.

Na natečaju lahko tekmuje vsaka polnoletna oseba s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje na tekmovanju predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

Na natečaju ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Bonopan d.o.o ali njihovi najožji družinski člani.

PRAVILA TEKMOVANJA


  1. Člen

Tekmovalci se lahko prijavijo na tekmovanje do nedelje, 1. aprila 2018 do polnoči tako, da pošljejo na elektronski naslov fala.sloncek@gmail.com ali po redni pošti natančno napisan recept in sliko/e končne potice.

Posameznik lahko sodeluje z več recepti.

V torek, 3. aprila 2018 bo komisija Fala Slončka izbrala deset receptov, ki so od vseh prispelih ocenjeni kot najboljši in v sredo, 4. aprila 2018 obvestil avtorje, da so uvrščeni v finale tekmovanja.

Izbor bo potekal v dveh kategorijah:

Klasične potice

Potratne potice

V soboto, 7. aprila 2018 bo finalno tekmovanje, in sicer na Livadi v Ljubljani. Finalisti bodo na ta dogodek prinesli svoje potice za potrebe strokovnega ocenjevanja. Pri ocenjevanju potic bodo poleg imenovane strokovne komisije Fala slončka sodelovali tudi vsi finalisti. Sledilo bo ocenjevanje in razglasitev najboljše potice.

NAGRADE


  1. Člen

Vsi sodelujoči boste nagrajeni s Praznično knjižico receptov in Knjižico receptov o peki s kislim testom.

10 finalistov bo prejelo pekač za peko peciva ali kruha in FALA paket pripomočkov za peko.

Glavna nagrada za klasično potico bo poleg prestižnega naziva Mojster potice – FALA kraljice 2018 še enoletna naročnina na kuharsko revijo Dober tek/Pet zvezdic in bon v vrednosti 100 €.

Tolažilna nagrada za potratno potico bo poleg prestižnega naziva Mojster potratne potice – FALA kraljice 2018 še enoletna naročnina na kuharsko revijo Dober tek in bon v vrednosti 50 €.

Nagrade ni možno zamenjati za drugo vrsto nagrade, izplačljive v gotovini ali prenosljive na tretjo osebo.

Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini, ki jo poravna za nagrajence organizator.

Za prevzem nagrade mora zmagovalec predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja, davčno številko in davčni urad.

VAROVANJE INFORMACIJ IN OSEBNIH PODATKOV


  1. Člen

Organizator Bonopan d. o. o. kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje zasebnost udeležencev in se zavezuje, da bo z osebnimi podatki, pridobljenimi tekom nagradne igre, ravnal skrbno in jih varoval ter obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov, sprejetim pri organizatorju.

Sodelujoči se strinja, da organizator objavi ime in priimek tekmovalcev ter slike sodelujočih in njihovih izdelkov na svojih spletnih straneh (Facebook, Kruhinpotica) in v drugih medijih za potrebe komuniciranja in promoviranja blagovne znamke FALA.

Za dodatne informacije o nagradni igri lahko pišete na elektronski naslov: fala.sloncek@gmail.com

Logatec, 14. 3. 2018

Bonopan d. o. o.

2-1
0