Poletje in mali pekovski pomočniki - nagradna igra

09. avgust 2017

DSC_0563

Naj bo sonce ali dež, nizke zimske temperature ali poletna sopara, slonček Fala nikoli ne počivam! Prav nasprotno, z največjim veseljem se povabim v vsak vaš dom in pomagam napihovati mehurčke vašim dobrotam. Še posebej z velikim navdušenjem pa se peke preprostega kruha, cvrtja peciva ali priprave nekoliko zahtevnejših mojstrovin lotevam poleti in med dopusti, ko imamo za to veliko več časa kot običajno. Takrat ni potrebno nenehno pogledovati na uro in hiteti v službo, poleg tega pa nam lahko med poletnimi počitnicami pri peki priskočijo na pomoč tudi naši mali pomočniki: naši malčki, vnučki in prijatelji, ki s svojimi malimi rokicami tako pridno in vestno gnetejo mehko testo, valjajo, oblikujejo male polžke iz testa in druge umetnine, na koncu pa nestrpno sedijo pred pečico in opazujejo spreminjanje testa v zlato zapečene dobrote. In ja, seveda vse tudi z največjim veseljem pospravijo – v svoj trebušček!

Povabimo torej svoje otroke in vnuke na peko vašega najljubšega kvašenega peciva, ujemimo čarobni trenutek s fotoaparatom, fotografijo pa pošljite po elektronski pošti na naslov fala.sloncek@gmail.com, objavite na Instagram profilu Fala Slonček (na fotografiji označite @falasloncek) ali na Facebook strani Fala Slonček .

Prav vsi sodelujoči boste dobili poletno knjižico Fala receptov, na žrebanju, ki bo potekalo 1. septembra, pa bomo podelili tudi tri glavne nagrade: ena mala pekovska pomočnica ali pomočnik prejme otroško kuhinjo Smoby Cuisine Chef, izžrebali pa bomo tudi dva dobitnika družinskih vstopnic za ogled živalskega vrta v Ljubljani.

Nagradna igra traja od 9. do 31. avgusta. 2017.

Želim vam veselo peko z najmlajšimi, okusne dobrote in zabavno fotografiranje.

Vaš Fala Slonček

DSC_0563
kuhinja_prva nagrada
DSC_0265
DSC_0010
0