Pomladna nagradna igra Fala Slončka v trgovinah TUŠ

25. marec 2024

Pošlji račun, iz katerega je razviden nakup KISLEGA TESTA FALA in KVASA FALA (suhega ali svežega) v trgovini Tuš in se poteguj za udeležbo na BREZPLAČNI DELAVNICI PEKE KVAŠENEGA PECIVA.
Račun pošlji FALA Slončku (ali fotografijo računa na fala.sloncek@gmail.com).

Nagrade:
10 x udeležba na BREZPLAČNI DELAVNICI PEKE KVAŠENEGA PECIVA
5 x predpasnik Fala
5 x kuhinjska krpa Fala

Nagradna igra poteka od 22. 3. do 22. 4. 2024. Pošlji račun (iz katerega je razviden nakup kislega testa Fala in kvasa Fala) skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov) in pripisom »Tuš« na Lesaffre Slovenija d.o.o., Obrtniška 6f, 1370 Logatec ali fotografijo računa na fala.sloncek@gmail.com. Nagrade bodo po koncu nagradne igre poslane po pošti. Posameznik lahko sodeluje večkrat. Več o nagradni igri na www.kruhinpotica.com.

SPLOŠNE DOLOČBE
1. Člen
Organizator nagradne igre je podjetje Lesaffre Slovenija d. o. o., Obrtniška 6f, 1370 Logatec (v nadaljevanju organizator).

POGOJI SODELOVANJA
2. Člen
Pri nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki pošlje organizatorju od 22. 3. do vključno 22. 4. 2024 po pošti (na naslov Lesaffre Slovenija d.o.o., Obrtniška 6f, 1370 Logatec - s pripisom »Tuš«) skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov) ali na fala.sloncek@gmail.com račun oziroma fotografijo računa, iz katerega je razviden nakup kislega testa Fala in svežega in kvasa Fala (svežega ali suhega) v trgovini Tuš.


PRAVILA TEKMOVANJA
3. Člen
Po koncu nagradne igre bo na sedežu organizatorja potekalo žrebanje. Izžrebanci bodo o prejemu nagrade obveščeni po pošti.
Posameznik lahko sodeluje večkrat.

VAROVANJE INFORMACIJ IN OSEBNIH PODATKOV
4. Člen
Sodelujoči dovolijo, da se njihovi podatki določen čas po koncu nagradne igre hranijo pri organizatorju nagradne igre.
Organizator Lesaffre Slovenija d. o. o. kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje zasebnost udeležencev in se zavezuje, da bo z osebnimi podatki, pridobljenimi tekom nagradne igre, ravnal skrbno in jih varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

Za dodatne informacije o nagradni igri lahko pišete na elektronski naslov: n.jus@lesaffre.com (Neža Jus, vodja marketinga Lesaffre Slovenija).

Logatec, 19. 3. 2024
Lesaffre Slovenija d. o. o.

Nagradna igra FALA TUS
0