700 pic za zdravstvene delavce UKC Ljubljana

Objavljeno 10.02.2021. od Fala Sloncek

Včeraj, na svetovni dan pice, sem pomagal napihovati mehurčke na prav posebnem dobrodelnem dogodku kot zahvala za ves trud osebju UKC Ljubljana za ves trud in požrtvovalnost v teh precej napornih časih. Spretni in hitri picopeki @Sekcije picopekov Slovenije so namreč pred UKC Ljubljana spekli namreč kar 700 brezplačnih pic za zdravstveno osebje. Kakšen užitek je bilo opazovati veselje in zagnanost picopekov, ki so vihteli v zrak testo ter potem tudi vso hvaležno zdravstveno osebje, ki so lačni čakali na slastne pice! V čast mi je bilo, da sem bil lahko s svojimi sodelavci del te velike dobrodelne akcije!

 

* Še nadgradnja iz 2. marca 2021:

Kako krasno, ko se ena zgodba tako pozitivno zaključi. A dobro delo, čeprav enkratno, se vrača z dividendami še dolgo po tem, ko že skoraj pozabimo, da smo pomagali.

Danes sem prejel nekaj, kar nič ne stane, a ogreje srce in dušo:

 

Jaz sem res pridno pihal mehurčke, a roko na srce, glavno delo so pravile pridne roke Sekcije Picopekov Slovenije. Zato prisrčna hvala za pobudo, izvedbo in krasne skupne trenutke.

 

Povezano

Komentarji

Želim prejemati pismo Fala Slončka

Spletno mesto https://kruhinpotica.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in spletne storitve, analize uporabe in registracije . Več o piškotkih Ne dovolim Dovolim