BLIŽA SE TRADICIONALNO TEKMOVANJE MOJSTER POTICE – FALA KRALJICE 2018

Objavljeno 15.03.2018. od Fala Sloncek
Oznake: Fala Sloncek,

Tudi letos vas vabimo k sodelovanju v tradicionalnem natečaju MOJSTER POTICE – FALA KRALJICE, ki ga Fala Slonček organizira skupaj s svojimi pomočniki, sodelujete pa lahko prav vsi! Objavite recept in fotografijo svoje potice na Facebook strani Fala Slončka do 1. aprila ali pošljite z redno pošto na: Fala slonček, Obrtniška ulica 6f, 1370 Logatec.

Sedmega aprila vabljeni tudi na zaključni dogodek v Gostilno Livada, kjer bodo razstavljene najlepše potice, ki se bodo potegovale za naziv Fala kraljice 2018. Prav vsak med vami bo lahko 7.4.2018 med 10:00 in 12:00 uro oddal glas za svojega favorita med desetimi finalisti, ob 12:00 pa se udeležil slavnostnega razreza potic in pokušine ter pokramljal s finalisti tudi o skrivnostih peke potice. Vabljeni torej v Gostilno Livada v Ljubljani v soboto, 7.4. med 10. in 13. uro na prijetno druženje s Fala Slončkom, mojstri peke potic in humoristom Peško.

 

 

Povezano

Komentarji

Želim prejemati pismo Fala Slončka

Spletno mesto https://kruhinpotica.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in spletne storitve, analize uporabe in registracije . Več o piškotkih Ne dovolim Dovolim