Fala slonček nagrajuje v trgovinah Tuš

Objavljeno 16.04.2018. od Fala Sloncek

Pošlji Fala Slončku ovitek kvasa Fala in prednjo stran ovitka kislega testa Fala – vsak sodelujoči prejme knjižico receptov Kislo testo Fala, en izžrebanec pa tudi univerzalni kuhinjski robot Bosch MUM5!

Fotografija osebe Fala Slonček.

 

Nagradna igra poteka v trgovinah Tuš, letake za nagradno igro najdete poleg kvasa Fala v hladilnikih in ob kislem testu Fala (oddelek za domačo peko).

 

Fotografija osebe Fala Slonček.

 

SPLOŠNE DOLOČBE

  1. Člen

Organizator nagradne igre je podjetje Bonopan d. o. o., Obrtniška 6f, 1370 Logatec (v nadaljevanju organizator).

 

POGOJI SODELOVANJA

  1. Člen

Na nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki pošlje organizatorju po pošti ovitek kvasa Fala in sprednjo stran ovitka kislo testo Fala do vključno 30. 6. 2018.

Posameznik lahko sodeluje večkrat (več poslanih ovitkov).

 

PRAVILA TEKMOVANJA

 

  1. Člen

Žrebanje bo potekalo na podjetju Bonopan d.o.o., Obrtniška 6f, 1370 Logatec, 4. 7. 2018. Vsak sodelujoči, ki bo poslal en ovitek kvasa Fala skupaj z sprednjo stranjo ovitka kislega testa Fala, prejme po pošti knjižico receptov Kislo testo Fala, med vsemi pa bo izžreban še en dobitnik univerzalnega kuhinjskega aparata Bosch MUM5.

Sodelujoči bodo prejeli knjižice receptov po pošti, prav tako pa bo o prejemu glavne nagrade po pošti obveščen tudi izžrebanec, ki bo glavno nagrado prevzel na sedežu organizatorja.

Nagrade ni možno zamenjati za drugo vrsto nagrade, izplačljive v gotovini ali prenosljive na tretjo osebo.

Za prevzem glavne nagrade (univerzalni kuhinjski robot Bosch MUM5) mora izžrebanec predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja, davčno številko in davčni urad.

Glavna nagrada je obdavčena po Zakonu o dohodnini, ki jo za izžrebanca poravna organizator.

 

VAROVANJE INFORMACIJ IN OSEBNIH PODATKOV

 

  1. Člen

Sodelujoči dovolijo, da se njihovi podatki določen čas po koncu nagradne igre hranijo pri organizatorju nagradne igre.

Organizator Bonopan d. o. o. kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje zasebnost udeležencev in se zavezuje, da bo z osebnimi podatki, pridobljenimi tekom nagradne igre, ravnal skrbno in jih varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

 

Za dodatne informacije o nagradni igri lahko pišete na elektronski  naslov: n.jus@lesaffre.com

 

Logatec, 16. 4. 2018

Bonopan d. o. o.

 

 

Povezano

Komentarji

Želim prejemati pismo Fala Slončka

Spletno mesto https://kruhinpotica.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in spletne storitve, analize uporabe in registracije . Več o piškotkih Ne dovolim Dovolim