Fala Slonček vabi na natečaj Naj Fala kruh 2020

Objavljeno 09.10.2020. od Fala Sloncek

Ker sem letos dopolnil 100 let, vas še z večjim veseljem vabim, da se udeležite natečaja Naj Fala kruh 2020 in mi namesto torte spečete slasten domači kruh.

 

Zaradi trenutne epidemiološke situacije bo letošnje tekmovanje malenkost prilagojeno. Uradne razglasitve z zabavnim programom tako ne bo, zmagovalce pa bom razglasil na svojem Facebook strani Fala Slonček in na spletni strani www.kruhinpoticacom. Tudi degustacija kruhov letos žal ne bo možna, vabljeni pa ste na razstavo vseh tekmovalnih kruhov, in sicer med 10. in 13. uro v soboto, 17. oktobra v restavraciji DiVino.

 

Ne skrbite, upoštevali bomo vsa priporočila NIJZ in tako poskrbeli za varnost in dobro počutje vseh tekmovalcev. Zato vas vabim, da svoje kruhe brez skrbi prinesete na ocenjevanje.

 

Za vse, ki se še niste prijavili, pa sporočam veselo novico, da prijave še vedno sprejemam.

 

Kako bo tekmovanje potekalo letos?

Ocenjevanje bo v soboto, 17. oktobra, v prvem nadstropju restavracije DiVino v Kristalni palači (ljubljanski BTC).

 

Ne pozabite zaščitnih mask, ki bodo ob vstopu v restavracijo obvezne, na vhodu pa bo na voljo tudi razkužilo za roke.

 

Potek dneva:

  • Ob prihodu vas bosta v spodnjem prostoru restavracije pričakala kava in rogljiček ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov.
  • 8.00 – 10.00: prijava tekmovalcev s kruhi – 1. nadstropje restavracije. Ko prinesete kruh na ocenjevanje, vstopate posamično.
  • 10.00 – 12.00: strokovna komisija ocenjuje tekmovalne kruhe
  • 12.00 – 12.45: štetje glasov
  • 10.00 – 13.00: sodelujočim v natečaju bo omogočen ogled tekmovalnih kruhov (1. nadstropje restavracije DiVino). Vstopanje posamično in ne  skupinah.
  • 13.00 – 14.00: Razglasitev zmagovalcev na Facebook strani Fala Slonček in na spletni strani www.kruhinpotica.com

 

Pridite in pokažite svoje pekovske spretnosti, ki jih bom z veseljem nagradil! Vsi tekmovalci namreč prejmejo priznanje in praktično darilo, zmagovalec iz vsake kategorije pa še glavno nagrado (denarni bon v višini 150 EUR in paket praktičnih nagrad) in naziv Naj FALA kruh v kategoriji, v kateri je zmagal.

 

Veselim se srečanja z vami!

 

Vaš Fala Slonček

 

Povezano

Komentarji

Želim prejemati pismo Fala Slončka

Spletno mesto https://kruhinpotica.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in spletne storitve, analize uporabe in registracije . Več o piškotkih Ne dovolim Dovolim