NAJ FALA KRUH 2020

Objavljeno 04.09.2020. od Fala Sloncek

Slonček Fala je letos dopolnil 100 let in bo praznoval z vsemi vami, domačimi pekovskimi mojstri, ki uživate v umetnosti peke kruha. Če si med njimi tudi ti, te vabi, da se udeležiš natečaja NAJ FALA KRUH 2020, kjer bomo izbirali najboljši kruh v treh kategorijah – pšenični kruh, mešani kruh in kruh posebnih vrst. V čast jubileju Slončka Fala pa bomo letos podelili tudi prav posebno nagrado za najboljši kruh – Fala stoletnik.

Izbor najboljših kruhov bo vodil zabavni Miha Deželak, vse kruhe, ki bodo kandidirali za naziv Naj Fala kruh, pa bomo tudi letos podarili Društvu Food for Life, ki jih bo razdelilo med socialno ogrožene družine. Prijaviš se lahko do 12. oktobra, tako da pošlješ recept svojega kruha ter svoje ime, priimek ter naslov/elektronski naslov na fala.sloncek@gmail.com, Facebook stran Fala Slonček ali po pošti na Fala Slonček, Obrtniška ulica 6f, 1370 Logatec. Vsi sodelujoči boste vabljeni, da svoj kruh prinesete tudi na ocenjevanje in na razstavo kruhov, ki bo v soboto, 17. oktobra, v Ljubljani.

Splošni pogoji za sodelovanje:

SPLOŠNE DOLOČBE

 1. Člen

Organizator tekmovanja je podjetje Lesaffre Slovenija d.o.o., Obrtniška 6f, 1370 Logatec (v nadaljevanju organizator).

 

POGOJI SODELOVANJA

 1. Člen

Tekmuje lahko vsaka polnoletna oseba s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje na tekmovanju predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

Na tekmovanju ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Lesaffre Slovenija d.o.o. ali njihovi najožji družinski člani.

 

PRAVILA TEKMOVANJA

 1. Člen

Sodelujoči se prijavi tako, da pošlje do 12. oktobra 2020 do polnoči na sedež podjetja po navadni pošti (Lesaffre Slovenija d.o.o., Obrtniška 6f, Logatec) , po elektronski pošti na fala.sloncek@gmail.com ali na Facebook stran Fala Slonček recept svojega kruha s svojimi podatki (ime, priimek, naslov ali e-naslov).

Pogoj je uporaba kvasa FALA kot ena od sestavin v recepturi. V receptu morajo biti navedene točne sestavine (točna količina oziroma teža sestavin).

Posameznik lahko tekmuje v kateri koli od naslednji kategorij: beli kruh, mešani kruh ali kruh posebnih vrst. Posameznik lahko sodeluje z več recepti in v več kategorijah.

Vsi sodelujoči bodo povabljeni (pisno) na dogodek oziroma tekmovanje, ki bo potekalo v soboto, 12. oktobra v Ljubljani, restavracija DiVino v BTC City Ljubljana. Na dogodek bodo sodelujoči prinesli svoj kruh, za katerega so ob prijavi oddali recept. Potekalo bo ocenjevanje in nato družabni del dogodka z razglasitvijo zmagovalcev.

Dogodek bo potekal v skladu s trenutnimi varnostnimi ukrepi in v skladu z navodili NIJZ.

 

NAGRADE

 1. Člen

Predviden nagradni sklad:

 • vsi sodelujoči bodo prejeli priznanje in praktično darilo Fala Slončka,
 • zmagovalec iz vsake kategorije bo prejel glavno nagrado (denarni bon v višini 150 € in paket praktičnih nagrad) in naziv Naj FALA kruh v vsake kategorije,
 • kruhe bo ocenjevala 4-članska strokovna komisija:
  • dva člana s strani organizatorja in
  • dva zunanja člana
 • skupno bodo torej podeljeni štiri nazivi in štiri glavne nagrade.

Nagrade ni možno zamenjati za drugo vrsto nagrade, izplačljive v gotovini ali prenosljive na tretjo osebo.

Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini, ki jo za nagrajence poravna organizator.

Za prevzem nagrade mora zmagovalec predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja in davčno številko.

 

VAROVANJE INFORMACIJ IN OSEBNIH PODATKOV 

 1. Člen

Organizator Lesaffre Slovenija d.o.o. kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje zasebnost udeležencev in se zavezuje, da bo z osebnimi podatki, pridobljenimi tekom nagradne igre, ravnal skrbno in jih varoval ter obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov, sprejetim pri organizatorju.

Sodelujoči se strinja, da organizator objavi ime in priimek tekmovalcev ter slike sodelujočih in njihovih kruhov na svojih spletnih straneh in družabnih omrežjih (Facebook, Kruhinpotica.com, Instagram) in v drugih medijih za potrebe komuniciranja in promoviranja blagovne znamke FALA. Sodelujoči prav tako dovolijo, da se njihovi podatki določen čas po koncu nagradne igre hranijo pri organizatorju nagradne igre.

 

Za dodatne informacije o nagradni igri lahko pišete na elektronski naslov: vodja marketinga Neža Jus, n.jus@lesaffre.com ali na fala.sloncek@gmail.com.

 

Logatec, 4. 9. 2020

Lesaffre Slovenija d.o.o.

 

 

Povezano

Komentarji

Želim prejemati pismo Fala Slončka

Spletno mesto https://kruhinpotica.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in spletne storitve, analize uporabe in registracije . Več o piškotkih Ne dovolim Dovolim