Zahvala

Objavljeno 09.02.2017. od Fala Sloncek

Od tekmovanja za Naj Fala kruh 2017 je minilo par tednov in vsi smo imeli čas za refleksijo o vsem kar nam je uspelo doseči. Po premisleku lahko rečem, da sem predvsem zelo ponosen.

Ponosen sem na to, da je kljub sodobni naglici še vedno toliko zanimanja za doma pripravljen kruh. Vedno znova me preseneti koliko različnih, lastnih receptov obstaja. Ko h krati odkrivamo stare tradicije in tehnike pečenja kruha, a znamo to znanje nadgraditi z možnostmi, ki jih ponuja moderna kuhinja, se nam za kruh res ni treba bati.

Ponosen sem na svoje stanovske kolege, ki so pripravljeni zaneseno stopiti z mano v vsak projekt. Kreativne ideje, ure dela in celo lastni prosti čas so ključne sestavine za uspešen recept takšnega dogodka. Vse skupaj pa znajo vedno začiniti z dobro voljo. Hvala vam!

Najbolj pa sem seveda ponosen na vas moji dragi prijatelji. Veliko truda je bilo potrebnega za tokratni natečaj. Čeprav je bil namenjen ljubiteljskim pekom, so bili rezultati daleč od amaterskih. Ravno kakovast kruhov je tista, ki je dvignila raven natečaja nad vsa naša pričakovanja. Ponosen sem tudi na vaš pogum. Ni enostavno stopiti izza ekrana, javno pokazati kaj znaš in se podpisati pod svoj izdelek. In so imele kaj pokazati naše finalistke. Zato sta Tinca Vomer in Ivanka Rovtar zasluženo prejeli naziv Fala ambasadorja in se pridružili Mariji Golobič, ki je bila prva ambasadorka.

Vabim vas, da si ogledate predstavitev mojih ambasadorjev.

www.kruhinpotica.com/%C5%BE...

www.kruhinpotica.com/%C5%BE...

www.kruhinpotica.com/%C5%BE...

Hvala vsem, ki ste pomagali ustvariti prijetne urice druženja z namenom.

Vedno vaš Slonček Fala.

 

Povezano

Komentarji

Peka kruha je preprosta!
Želim prejemati pismo Fala Slončka

Spletno mesto https://kruhinpotica.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in spletne storitve, analize uporabe in registracije . Več o piškotkih Ne dovolim Dovolim