Politika varovanja osebnih podatkov

Objavljeno 28.06.2018. od Fala Sloncek
Oznake: Fala Sloncek,

 

 

Varovanje podatkov in politika zasebnosti

V podjetju Bonopan d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene s pristopno izjavo v Klub Fala slončka ali obkljukanim soglasjem na spletni strani www.kruhinpotica.com, obrazcem za prijavo na posamezni dogodek, sodelovanjem na nagradnih igrah, zasebnimi sporočili na Facebook profilu Fala slonček in podatke, pridobljene na podlagi vašega soglasja, skrbno varovali.

 

Namen uporabe osebnih podatkov:

Podjetje Bonopan uporablja osebne podatke samo za delo in dejavnosti, ki so povezane z razvojem pekovskih kompetenc ter aktivnosti Fala slončka, ki jih izvaja z namenom spodbujanja domače peke, širjenja navdušenja nad peko, deljenja receptov in ohranjanja tradicije peke:

  • udeležbe na šolanjih in delavnicah ter strokovnih programih Bonopan in Lesaffre
  • pošiljanje novičk Fala slončka članom Kluba Fala slončka
  • obveščanje o ugodnostih za člane Kluba Fala slončka
  • obveščanje o dogodkih,
  • pošiljanje nagrad,
  • pošiljanje anketnih vprašalnikov o pekovskih navadah.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Bonopan osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen pogodbenim partnerjem (s katerimi imamo sklenjeno pogodbo),

  • ki imajo zaradi narave dela dostop do teh podatkov (IT servis oz. agencija za upravljanje s spletno in Facebook stranjo) ,
  • ki imajo zaradi narave dela zakonsko obvezo razpolagati s temi podatki (računovodski servis); npr. v primeru podeljevanja nagrad višjih vrednosti iz naslova plačila/obračuna dohodnine),
  • ki sodelujejo pri organizaciji šolanj

Bonopan hrani podatke o članih Fala Kluba v bazi podatkov (CRM), elektronski naslov pa tudi v storitvi za pošiljanje e-pošte MailChimp. Dostop do vaših osebnih podatkih je zaščiten z uporabniškim imenom in geslom in lahko do njih dostopajo samo zaposleni podjetja Bonopan. Storitev MailChimp spremlja uspešnost dostave poslanih e-sporočil z zbiranjem podatkov o odprtih sporočilih, klikih na povezave, e-poštnih odjemalcih in brskalnikih, približni lokaciji, IP-naslovu, prijavah in odjavah ter neuspešni dostavi e-sporočila. Ti podatki se hranijo največ 6 mesecev od odjave od prejemanja e-sporočil.

 

Čas hranjenja osebnih podatkov

Bonopan bo zbrane osebne podatke skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu podatkov GDPR hranil toliko časa:

  • kolikor časa je potrebno glede na organizacijo posameznega dogodka, šolanja, delavnice; vsak posameznik lahko poda soglasje, da se zaradi trajnega poslovnega razmerja drugih aktivnosti njegov naslov ohrani trajno; svoje soglasje lahko kadarkoli prekliče,
  • kolikor traja članstvo v Klubu Fala slončka,
  • Kolikor časa je potrebno za zaključek posamezne nagradne igre na socialnih omrežjih z zaključenim pošiljanjem vseh nagrad nagrajencem. Vsak posameznik lahko poda soglasje, da se zaradi pogostosti sodelovanja v nagradnih igrah in drugih aktivnosti njegov naslov ohrani trajno; svoje soglasje lahko kadarkoli prekliče,
  • Po prenehanju članstva v Klubu Fala slonček ali preklicu soglasja o trajnem hranjenju naslova bodo zbrani podatki zbrisani in uničeni, razen če se bo oseba, na katere se osebni podatki nanašajo, izrecno strinjala z njihovo nadaljnjo obdelavo oziroma če nadaljnjo obdelavo zahteva veljavna zakonodaja.

 

Kaj lahko zahtevate?

Privolitev v obdelavo osebnih podatkov je mogoče kadarkoli v celoti ali delno preklicati s pisno izjavo, naslovljeno na elektronski naslov Fala.sloncek@gmail.com ali info.bonopan@lesaffre.com ali po redni pošti na Bonopan, Obrtniška ulica 6f, 1370 Logatec.

Bonopan bo s hrambo osebnih podatkov, ki temelji le na privolitvi, prenehalo naslednji dan po prejemu preklica.

Zahtevo po dostopu do osebnih podatkov, popravku, izbrisu, omejitvi obdelave, prenosu podatkov ali pa ugovor o obdelavi, se lahko kadarkoli naslovi na elektronski naslov fala.soncek@gmail.com, na info.bonopan@lesaffre.com (ki je tudi kontakt glede upravljanja z osebnimi podatki podjetja Bonopan) ali na Bonopan, Obrtniška ulica 6f, 1370 Logatec.

 

Piškotki

Spletni strani Kruhinpotica.com in Bonopan.si uporabljata piškotke. Piškotki vam zagotavljajo lažje iskanje po spletni strani ter nikakor ne ogrožajo vaše varnosti ali kršijo pravice do vaše zasebnosti. Z uporabo spletne strani in strinjanjem s Pogoji in pravili uporabe soglašate z uporabo piškotkov in določili spletne strani glede piškotkov. Vse piškotke lahko izklopite.

 

Ukrepi v primeru kršitve varstva osebnih podatkov

V primeru, da bi prišlo do kršitve varstva osebnih podatkih, ki jih upravlja Bonopan, bo Bonopan sprejel razumne ukrepe za preučitev položaja in po potrebi obvestil tiste posameznike, katerih varstvo osebnih podatkov je bilo kršeno in sprejel druge ukrepe v skladu z vsemi veljavnimi zakoni in predpisi.

 

Osebni podatki, pridobljeni s strani tretjih oseb

Bonopan ne odgovarja za prakse, ki jih uporabljajo spletne strani tretjih oseb, do katerih lahko dostopate preko povezav na spletnih straneh Bonopan (Kruhinpotica.com, Bonopan.si) oziroma preko katerih lahko dostopate do spletne strani Bonopan.si ali Kruhinpotica.com, vključno z informacijami ali vsebino, ki jo vsebujejo. V primeru, da uporabite povezavo na spletni strani kruhinpotica.com, preko katere ste preusmerjeni na spletno stran ali storitev tretjih oseb, politika varstva osebnih podatkov Bonopan ne velja. Za brskanje in interakcijo na kateri koli spletni strani ali storitvi tretjih oseb, vključno s tistimi, ki imajo povezavo ali oglas na naši spletni strani, velja politika varstva osebnih podatkov te tretje osebe.

 

Sprememba politike varstva osebnih podatkov

Bonopan si pridržuje pravico do spreminjanja politike varstva osebnih podatkov. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic si naj obiskovalec ob vsakem obisku spletnih mest Bonopan pozorno prebere politiko varstva osebnih podatkov.

 

 

Bonopan d.o.o.

 

Logatec, junij 2018

 

Povezano

Komentarji

Peka kruha je preprosta!
Želim prejemati pismo Fala Slončka

Spletno mesto https://kruhinpotica.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in spletne storitve, analize uporabe in registracije . Več o piškotkih Ne dovolim Dovolim