SLONČKOV DOBRODELNI IZZIV V TRGOVINAH TUŠ

Objavljeno 23.07.2020. od Fala Sloncek

Kupi tri katere koli izdelke Fala (sveži ali suhi kvas ali kislo testo Fala), izreži del računa, iz katerega je razviden nakup in pošlji odrezek na naslov Fala Slončka. Za vsak poslani račun bo Fala Slonček prispeva 1 € za topel obrok in potrebščine šolarjev iz socialno ogroženih skupin.

Nagradna igra poteka v trgovinah Tuš, letak z nagradno igro najdete ob kvasu Fala (hladilniki), suhem kvasu Fala in ob kislem testu Fala (oddelek za peko).

Nagradna igra poteka od 1. 9. do 31. 10. 2020.   

SPLOŠNE DOLOČBE
1. Člen

Organizator nagradne igre je podjetje Lesaffre Slovenija d. o. o., Obrtniška 6f, 1370 Logatec (v nadaljevanju organizator).

 

POGOJI SODELOVANJA
2. Člen

Pri nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki pošlje organizatorju od 1. 9. do vključno 31. 10. 2020 po pošti (na naslov Lesaffre Slovenija d.o.o., Obrtniška 6f, 1370 Logatec – s pripisom »Tuš«) račun ali odrezek računa, iz katerega je razviden nakup vsaj treh izdelkov Fala (sveži ali suhi kvas ali kislo testo Fala).

PRAVILA TEKMOVANJA
3. Člen

Za vsak poslani račun bo organizator akcije prispeva 1 € za topel obrok in potrebščine šolarjev iz socialno ogroženih skupin. Denar bo v celoti nakazan na račun dobrodelnega društva Petka za nasmeh, ki bo sredstva namenil osnovnim šolam za pomoč otrok iz socialno ogroženih družin pri plačilu obrokov in šolskih potrebščin.

 

Posameznik lahko sodeluje večkrat.

 

VAROVANJE INFORMACIJ IN OSEBNIH PODATKOV
4. Člen

Sodelujoči dovolijo, da se njihovi podatki določen čas po koncu nagradne igre hranijo pri organizatorju nagradne igre.
Organizator Lesaffre Slovenija d. o. o. kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje zasebnost udeležencev in se zavezuje, da bo z osebnimi podatki, pridobljenimi tekom nagradne igre, ravnal skrbno in jih varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

 

Za dodatne informacije o nagradni igri lahko pišete na elektronski naslov: n.jus@lesaffre.com (Neža Jus, vodja marketinga Lesaffre Slovenija),

 

 

Logatec, 23. 7. 2020

Lesaffre Slovenija d. o. o.

 

Povezano

Komentarji

Želim prejemati pismo Fala Slončka

Spletno mesto https://kruhinpotica.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in spletne storitve, analize uporabe in registracije . Več o piškotkih Ne dovolim Dovolim