Splošni pogoji za sodelovanje v natečaju MOJSTER POTICE – FALA KRALJICE 2020

SPLOŠNE DOLOČBE

 

 1. Člen

Organizator dogodka je podjetje Lesaffre Slovenija d. o. o., Obrtniška 6f, 1370 Logatec (v nadaljevanju organizator) v imenu blagovne znamke FALA.

 

Organizator dogodka bo poskrbel za:

 

 • pošteno in nepristransko ocenjevanje sodelujočih v natečaju,

 

 • primeren prostor, kjer se bo odvijal zaključni izbor in podelitev častnega naziva in nagrad,

 

 • za nagrade nagradnega sklada natečaja.

 

POGOJI SODELOVANJA

 

 1. Člen

Pogoj prijave na natečaj:

 

 • uporaba kvasa FALA kot eno od sestavin v recepturi,

 

 • sodelujoči mora potico speči sam (brez tuje pomoči),

 

 • recept s sestavinami in postopkom mora biti zapisan tako, kot je bila potica, ki sodeluje v natečaju, dejansko pripravljena

 

 • ocenjevale se bodo le klasične okrogle potice in ne potratne potice.

 

 • obvezna udeležba prijavljenega ali predstavnika prijavljenega na natečaj na zaključnem dogodku 18. aprila 2020

 

Na natečaju lahko tekmuje vsaka polnoletna oseba s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje na tekmovanju predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

 

Na natečaju ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Lesaffre Slovenija d.o.o ali njihovi najožji družinski člani.

 

PRAVILA TEKMOVANJA

 

 1. Člen

 

 

Tekmovalci se lahko prijavijo na tekmovanje do 13. aprila 2020 do polnoči tako, da pošljejo na elektronski naslov fala.sloncek@gmail.com, na FB stran Fala Slonček ali po redni pošti natančno napisan recept za potico (s sestavinami in postopkom) in svojimi podatki (ime, priimek, naslov/elektronski naslov, kontaktna številka).

Vsi prijavljeni na natečaj bodo vabljeni na zaključni dogodek, na katerem bo komisija ocenila vse prijavljene potice. Predizbor ne bo potekal.

 

Posameznik lahko sodeluje z več recepti.

 

Na finalnem izboru se bo podelila glavna nagrada za najboljšo potico, katere avtor/ica bo prejel/a naziv MOJSTER POTICE – FALA KRALJICE, nagrada za najbolj inovativno potico in nagrado za najboljšo potico po izboru publike.

 

Osrednji dogodek bo v soboto, 18. aprila 2020 na gradu Fužine v Ljubljani, o točnem programu bodo sodelujoči obveščeni v tednu pred dogodkom. Vsi prijavljeni tekmovalci bodo na ta dogodek prinesli svoje cele potice za potrebe strokovnega ocenjevanja. Pri ocenjevanju potic bodo poleg imenovane strokovne komisije Fala slončka sodelovali tudi vsi finalisti in obiskovalci. Sledilo bo ocenjevanje, zabavni program, razglasitev najboljše potice in prijetno druženje s prigrizki in pijačo.

 

NAGRADE

 

 1. Člen

Vsi sodelujoči boste nagrajeni s paketom Fala praktičnih nagrad (najnovejša knjižica receptov, vrečka kislega testa Fala, suhi kvas Fala, kuhinjska krpa, predpasnik Fala).

 

Glavna nagrada za klasično potico je poleg prestižnega naziva Mojster potice – FALA kraljice 2020 še enoletna naročnina na kuharsko revijo Pet zvezdic in bon v vrednosti 150 €.

 

Nagrada za najbolj inovativno potico je enoletna naročnina na kuharsko revijo Pet zvezdic in bon v vrednosti 100 €.

 

Nagrada za najboljšo potico po izboru publike je pekač za peko kruha znamke Rosmarino.

 

Nagrade ni možno zamenjati za drugo vrsto nagrade, izplačljive v gotovini ali prenosljive na tretjo osebo.

 

Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini, ki jo poravna za nagrajence organizator.

 

Za prevzem nagrade mora zmagovalec predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja in davčno številko.

 

VAROVANJE INFORMACIJ IN OSEBNIH PODATKOV

 

 1. Člen

Organizator Lesaffre Slovenija d. o. o. kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje zasebnost udeležencev in se zavezuje, da bo z osebnimi podatki, pridobljenimi tekom nagradne igre, ravnal skrbno in jih varoval ter obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov, sprejetim pri organizatorju.

 

Sodelujoči se strinja, da organizator objavi ime in priimek tekmovalcev ter slike sodelujočih in njihovih izdelkov na svojih spletnih straneh (Facebook, Kruhinpotica.com) in v drugih medijih za potrebe komuniciranja in promoviranja blagovne znamke FALA.

 

 

Za dodatne informacije o nagradni igri lahko pišete na elektronski naslov: fala.sloncek@gmail.com

 

 

Logatec, 2. 3. 2020

 

Lesaffre Slovenija d.o.o.

 

Povezano

Komentarji

Peka kruha je preprosta!
Želim prejemati pismo Fala Slončka

Spletno mesto https://kruhinpotica.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in spletne storitve, analize uporabe in registracije . Več o piškotkih Ne dovolim Dovolim