Tradicionalni natečaj MOJSTER POTICE – FALA KRALJICE 2019

Vabljeni k Sodelovanju na
Tradicionalnem Natečaju
Mojster Potice – Fala Kraljice

 

Podjetje Bonopan z blagovno znamko Fala tudi letos vabi na tradicionalni, že peti dogodek MOJSTER POTICE – FALA KRALJICE, ki ga Fala Slonček organizira skupaj s svojimi pomočniki. Recept in fotografijo svoje potice pošljite na fala.sloncek@gmail.com ali na FB Fala Slonček najkasneje do 23. aprila, za zgodnje prijave do vključno sobote, 20. 4. 2019, pa bo vsak sodelujoči prejel Fala predpasnik.

 

 

Osrednji dogodek bo potekal 11. maja od 9. ure dalje v gostilni Zajčja dobrava v Ljubljani – Polje, ko bo potekalo ocenjevanje, razglasitev zmagovalcev, podelitev priznanj vsem finalistom ter podelitev bogatih nagrad zmagovalcem, skupaj pa bomo ob kosilu pokramljali o peki in ostalih radostih življenja. Zmagovalca pri izboru najboljše klasične in najbolj kreativne potice bosta domov odšla okronana z novim nazivom Mojster oziroma Mojstrica potice – Fala kraljice ter bogatejša za 150 € oziroma 100 € – poleg paketa nagrad, ki ga bodo prejeli vsi finalisti. Vabljeni v gostišče tudi vsi, ki bi le želeli poskusiti deset finalnih potic in oddati svoj glas za najljubšo ter pokramljati s finalisti o skrivnostih peke potice. Vsak, ki bo glasoval, bo prejel tudi bon za kavico v gostišču.

 

Več o pogojih za sodelovanje si lahko prebereš tukaj: www.kruhinpotica.com/zivlje...

 

Naj Vzhaja!

 

 

 

 

 

 

Povezano

Komentarji

Želim prejemati pismo Fala Slončka

Spletno mesto https://kruhinpotica.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in spletne storitve, analize uporabe in registracije . Več o piškotkih Ne dovolim Dovolim