NATEČAJ NAJ FALA KRUH 2018

Objavljeno 23.08.2018. od Fala Sloncek

Si tudi ti mnenja, da je ravno domači kruh nekaj najboljšega, kar lahko zamesijo pridne roke? Verjameš, da pečeš odličen kruh? Potem te Fala Slonček vabi, da se udeležiš natečaja NAJ FALA KRUH 2018.

Prijaviš se lahko do 17. septembra tako, da pošlješ recept svojega kruha ter svoje ime, priimek ter naslov/elektronski naslov na fala.sloncek@gmail.com, Facebook stran Fala Slonček ali po pošti na Fala Slonček, Obrtniška ulica 6f, 1370 Logatec.

Vsi sodelujoči pa boste vabljeni, da svoj kruh prinesete tudi na ocenjevanje in na razstavo kruhov, ki bo v soboto, 22. septembra v Ljubljani.

Tekmujete lahko v kateri koli izmed treh kategorij: beli kruh, mešani kruh ali kruh iz posebnih mok in se potegujete za bogate nagrade ter naziv NAJ FALA KRUH 2018. Vabljeni k peki in sodelovanju, Fala Slonček že čaka vaše na vaše recepte!

 

Splošni pogoji za sodelovanje:

SPLOŠNE DOLOČBE

 1. Člen

Organizator tekmovanja je podjetje Bonopan d. o. o., Obrtniška 6f, 1370 Logatec (v nadaljevanju organizator).

 

POGOJI SODELOVANJA

 1. Člen

Tekmuje lahko vsaka polnoletna oseba s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje na tekmovanju predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

Na tekmovanju ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Bonopan d.o.o ali njihovi najožji družinski člani.

 

PRAVILA TEKMOVANJA

 1. Člen

Sodelujoči se prijavi tako, da pošlje do 17. septembra 2018 do polnoči na sedež podjetja po navadni pošti, po elektronski pošti na fala.sloncek@gmail.com ali na Facebook stran Fala Slonček recept svojega kruha s svojimi podatki (ime, priimek, naslov ali e-naslov).

Pogoj je uporaba kvasa FALA kot ena od sestavin v recepturi. V receptu morajo biti navedene točne sestavine (točna količina oziroma teža sestavin).

Posameznik lahko tekmuje v kateri koli od naslednji kategorij: pšenični kruh, mešani kruh ali kruh iz posebnih mok. Posameznik lahko sodeluje z več recepti in v več kategorijah.

Vsi sodelujoči bodo povabljeni (pisno) na dogodek oziroma tekmovanje, ki bo potekalo v soboto, 22. septembra v Ljubljani. Na dogodek bodo sodelujoči prinesli svoj kruh, za katerega so ob prijavi oddali recepturo. Potekalo bo ocenjevanje in nato družabni del dogodka z razglasitvijo zmagovalcev.

 

NAGRADE

 1. Člen

Predviden nagradni sklad:

 • vsi sodelujoči bodo prejeli priznanje in praktično darilo Fala Slončka,
 • zmagovalec iz vsake kategorije bo prejel glavno nagrado (denarni bon v višini 150 € in paket praktičnih nagrad) in naziv Naj FALA kruh v vsake kategorije,
 • kruhe bo ocenjevala 4-članska strokovna komisija:
  • dva člana s strani organizatorja in
  • dva zunanja člana: strokovnjak s področja pekarstva in predstavnik medijev,
 • podeljena bo tudi nagrada zmagovalki/zmagovalcu s strani občinstva/obiskovalcev (za najboljši kruh s strani občinstva),
 • skupno bodo torej podeljeni štiri nazivi in štiri glavne nagrade.

Nagrade ni možno zamenjati za drugo vrsto nagrade, izplačljive v gotovini ali prenosljive na tretjo osebo.

Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini, ki jo poravna za nagrajence organizator.

Za prevzem nagrade mora zmagovalec predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja, davčno številko in davčni urad.

 

VAROVANJE INFORMACIJ IN OSEBNIH PODATKOV 

 1. Člen

Organizator Bonopan d. o. o. kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje zasebnost udeležencev in se zavezuje, da bo z osebnimi podatki, pridobljenimi tekom nagradne igre, ravnal skrbno in jih varoval ter obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov, sprejetim pri organizatorju.

Sodelujoči se strinja, da organizator objavi ime in priimek tekmovalcev ter slike sodelujočih in njihovih kruhov na svojih spletnih straneh (Facebook, Kruhinpotica.com) in v drugih medijih za potrebe komuniciranja in promoviranja blagovne znamke FALA. Sodelujoči prav tako dovolijo, da se njihovi podatki določen čas po koncu nagradne igre hranijo pri organizatorju nagradne igre.

 

Za dodatne informacije o nagradni igri lahko pišete na elektronski naslov: n.jus@lesaffre.com ali na fala.sloncek@gmail.com.

Za informacije o dogodku sledi povezavi: Izbrali bomo Naj Fala kruh 2018.

 

Logatec, 23. 8. 2018

Bonopan d. o. o.

 

Povezano

Komentarji

Želim prejemati pismo Fala Slončka

Spletno mesto https://kruhinpotica.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in spletne storitve, analize uporabe in registracije . Več o piškotkih Ne dovolim Dovolim